Scroll Top

بج فوری | بج سینه،پلاک فلزی،لوح تقدیر، تابلو فلزی

بج سینه

روش ساخت بج سینه فوری

بج فوری به معنای تولید و تحویل بج سینه تبلیغاتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن است. برای مواردی که نیاز به تحویل سریع بج سینه تبلیغاتی دارید، بج فوری گزینه‌ای مناسب است که به شما کمک می‌کند تا در زمان کوتاهی بج سینه تبلیغاتی مورد نظر خود را دریافت کنید. به طور معمول، بج فوری در صورتی ارائه می‌شود که شما به تولید فوری بج سینه تبلیغاتی نیاز دارید و مهلت زمانی شما محدود است.

بخش دیگری از آثار کاپریس را نه تنها با بهره مندی از روش آکوانتیت برای ساخت بج فوری صرف می آفریند ، بلکه در آنها عمداً از شیوه اچینگ و به کار گیری خطوط اجتناب می ورزد تا فضای تصویری خود را فقط با سطوح سایه دار – با سود جستن از سایه های ظریف و عمیق که گویای نیت هنرمند است – به دست آورد .

در این خصوص ، می توان به هنرمند اسپانیایی دیگری به نام پابلو پیکاسو ، طراح ، حکاکی و ساخت بج سینه برنجی ، نقاش و پیکره ساز که سفالینه های زیبایی نیز ساخته است ، اشاره کرد ، هنرمندی که یک قرن بعد به جریان های اجتماعی اسپانیا توجهی خاص نشان می دهد ، مانند بمباران شهر بی دفاع گرنیکا که پایتخت مردم باسک در شمال این کشور بود و به فرمان ژنرال فرانکو بمباران شد و مردم غیر نظامی را نیز به خاک و خون کشید . پیکاسو برای نشان دادن خشم ، نفرت و انزجار خود از جنگ و نابودی و همدردی با هم وطنان خویش ، به ترسیم این واقعه با به کار گیری دستاوردهای کوبیسم از یک سو و ارزش های نهفته در سمبولیسم و اکسپرسیونیسم از دیگر سو پرداخت.

آرناسن ، نویسنده ، مورخ ، مدیر موزه گوگنهایم در نیویورک که استاد سابق دانشگاه مینه سو تا بود ، در این باره می نویسد :
نقاشی بزرگ پیکاسو و یکی از نقاشی ها و طراحان بج فوری سده بیستم ، در سال های 1930-1939 ، پرده گرنیکاست که در سال 1937 کشیده شد. این پرده با الهام از جنگ داخلی اسپانیا – مخصوصاً بمباران و ویران سازی شهر گرنیکا در ایالت باسک ، توسط بمب افکن های آلمانی در خدمت فاشیست های اسپانیایی – کشیده شده است. پیکاسو از همان آغاز جنگ ، تمام توجهش را به آن مشغول کرده بود و به بیان دیگر ، نا آگاهانه ، از اواخر دهه 1920 برای آفریدن چنین اثری آماده می شده است.

بج سینه

قابل ذکر است که پیکاسو مصیبت حاصل از جنگ را در نقاشی مذکور با چنان قدرت و مهارتی به نمایش می گذارد که بی تردید کمتر هنرمندی توانسته است چنین زیبا و اثر گذار به بلایای جنگ اشاره کند و عمیقاً عواطف انسانی را بر انگیزد. او چاپگری توانا نیز بود و به غیر از استفاده از تکنیک های متداول چاپگری ، خود نیز موفق به ابداع نوعی از گراورسازی می گردد که در سطور آتی به آن پرداخته خواهد شد . در اینجا فقط از این نظر که قابل سنجش و قیاس با هم وطنش ، فرانسیسکو گویا ، در زمینه انتخاب موضوع جنگ و ترسیم بلایای آن است به صورت گذرا اشاره شد.

از دیگر هنرمندانی که قبل و بعد از گویا در فضای نقاشی به مسائل اجتماعی و فجایع جنگ و به دیدگاههای روانکاوانه و غمبار و فقر و بدبختی انسان نظر دوخته اند می توان به تعدادی از هنرمندان فرانسوی مانند نیکلا پوسن و ترسیم آثاری چون ربودن زنان قوم سابین ، اثر ژاک لویی داوید ، سوگند هوراتیوسما و مرگ مارا اثر آنتوآن ژان گرو ، بیمارستان طاعونیان در یافا ، آزادی در پیشاپیش مردم و طرح هایی که جملگی گویای توجه دولا کروا به مسائل مذکور و وقایع زمانه اش و توجه به F[ SDKI کرد. همچنین می توان به آثاری از انوره دومینه ، مانند خیابان ترانسنومن که با تکنیک لیتوگرافی به اجرا در آمده است ، قیام ، واگن درجه سوم و به آثار بسیاری دیگر اشاره کرد.

در میان هنرمندان یاد شده ، تئدور ژریکو در 1824 در 33 سالگی دار فانی را وداع گفت. او با توجه به زندگی کوتاهش نه تنها نقاشی های بسیاری را ارائه کرده ، بلکه با سود جستن از تکنیک لیتوگرافی در بج فوری آثار ارزشمندی از خود باقی گذاشته است . وی آثار چاپی خود را در لندن ، نزد چاپگری به نام هولماندل به چاپ می رساند ، مانند اثری به نام واگن زغال . او در ارائه این اثر از ترکیب بندی کلاسیک بهره می گیرد و مشکلات حمل زغال را توسط واگن متصل به اسبان تیزرو و به کارگران که در سراشیبی جاده ای ناصاف و در فضایی ابری و بارانی قرار گرفته اند به نمایش می گذارد.
از دیگر هنرمندان یاد شده که در این عرصه به فعالیت می پردازند می توان به اوژن دولاکروا اشاره کرد . او با به کارگیری شیوه اچینگ به ارائه چند نمونه بسنده می کند ، اما با بهره جستن از تکنیک لیتوگرافی ، آثار بسیاری از خود باقی می گذارد. وی با سفر به مراکش و آفریقا به دستاوردهایی بها می دهد که گویای توجه او به فرهنگ غیر اروپایی به خصوص شرقی است . اوژن دولاکروا ، هرچند به دید گاههای اساطیری و ترسیم صحنه های داستانی نویسندگان بزرگ توجهی خاص می ورزد ، جریان های اجتماعی و وقایع جنگ را نادیده نمی گیرد. از آثار چاپی او می توان به مکنث نزد جادوگران اشاره کرد که بر گرفته از داستان شکسپیر است.

از دیگر هنرمندانی که ضحنه هایی از فضای داستانی اتللو اثر شکسپیر را با استفاده از تکنیک لیتوگرافی بج سینه به صحنه می آوردند می توان از تئودور شاسریو نام برد. انوره دومیه نیز با فراگیری تکنیک لیتوگرافی و سپس نقاشی به روایتی بیش از سه هزار اثر و به روایتی دیگر بیش از چهار هزار اثر در زمینه چاپگری به وجود آورد. دومیه از 1830 به بعد ، با کشیدن کاریکاتور ، چاپ های طنز آمیز و گراورهای بسیار ، روزگار خود را به نقد می کشید ، تا جایی که تندی انتقادهای سیاسی و اجتماعی او غالباً حکومت را بر ضدش بر می انگیخت . یکی از برجسته ترین آثار چاپی وی گراور خیابان ترانسنومن است که با تکنیک لیتوگرافی ساخته شده است. انوره دومیه در این گراور به نمایش قربانیانی می پردازد که در منازل خویش مورد حمله سربازان قرار گرفته و به قتل رسیده اند. اندام های شکسته در میان اشیای پراکنده خانه را همان گونه که دیده شبیه سازی کرده و نور و سایه را طوری به کار گرفته است که گویی عکاسی پلیس از این جنایت هولناک پرده بر می دارد. در اینجا قابل ذکر است که این اتفاق در 15 آوریل 1834 رخ داد. انوره دومیه ، همچنان که در سطور گذشته اشاره شد ، در نقاشی خود نیز همین راه و روش را دنبال می کند و در تابلوی پلاک فلزی واگن درجه سوم و یا قیام به پیامدهای فقر و تهیدستی که سبب قیام توده مردم می شوداشاره می کند.

Leave a comment

×

 

سلام!

چگونه می توانم به شما کمک کنم ؟

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟