Scroll Top

نشان فلزی | بج سینه،پلاک فلزی،لوح تقدیر، تابلو فلزی |گروه پلاک ساز|

بج سینه

 ساخت نشان سینه فلزی

نشان فلزی تبلیغاتی به عنوان یکی از گزینه‌های نشان سینه تبلیغاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع نشان سینه تبلیغاتی از فلزهایی مانند برنج، مس، استیل و آلومینیوم تولید می‌شود.

یکی از مزیت‌های نشان فلزی تبلیغاتی، ماندگاری بیشتر آن در مقابل نوع‌های دیگر نشان سینه تبلیغاتی می‌باشد. همچنین، نشان فلزی تبلیغاتی به دلیل داشتن ظاهری بیشتر از سایر نوع نشان سینه، برای تبلیغات برندها و شرکت‌های بزرگ جذابیت بیشتری دارد.

در تولید نشان فلزی تبلیغاتی، می‌توان از روش‌های مختلفی مانند چاپ سیلک، لیزر، حکاکی و گلدپرس استفاده کرد تا به نیازهای مختلف تبلیغاتی پاسخ داده شود.

نشان فلزی تبلیغاتی به دلیل داشتن ظاهری شیک و حرفه‌ای، معمولاً در محیط‌هایی که تبلیغات حضوری انجام می‌شود مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نشان سینه معمولاً با طرحی منحصر به فرد و لوگوی برند شرکت‌ها تزیین می‌شود و به عنوان یکی از ابزارهای تبلیغاتی در همایش‌ها، کنفرانس‌ها، نمایشگاه‌ها، سمینارها و دیگر رویدادهای تجاری به کار می‌رود.

علاوه بر مزیت‌هایی که در بالا ذکر شد، نشان فلزی تبلیغاتی به دلیل مقاومت بیشتری که نسبت به نوع دیگر نشان سینه دارد، قابل استفاده در شرایط سخت و اجتماعی است. همچنین، این نوع نشان سینه به دلیل داشتن طرحی شیک و چشم‌نواز، می‌تواند جذابیت بیشتری نسبت به نوع دیگر نشان سینه برای مخاطبان داشته باشد.

در تولید نشان فلزی تبلیغاتی، می‌توان از مواد مختلفی مانند برنج، مس، استیل و آلومینیوم استفاده کرد. هر یک از این مواد دارای خصوصیات و ویژگی‌هایی هستند که با توجه به نیاز تبلیغاتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. به عنوان مثال، برنج به دلیل داشتن رنگ‌های زیبا و روشن، برای تولید نشان فلزی تبلیغاتی با ظاهری شیک و زیبا مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین، استیل به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر خوردگی و خراش، می‌تواند به عنوان یک گزینه مناسب برای تولید نشان فلزی تبلیغات می باشد.

مونوپرینت به معنای اک چاپ است نشان سینه فلزی ( معمولاً قابل تکثیر نیست ) و به صورت سیاه سفید و یا تک رنگ ( مونوکروم) به اجرا در می آید . در ادامه این روند ، چاپگران و هنرمندان از پلی پرینت ( چند چاپ ) نیز سود بردند، چرا که در این شیوه از رنگ های گوناگون ، بدون داشتن کلیشسه های متعدد، بهره می گیرند . کافی است که در این تکنیک کاغذ چاپ را در انتهای سوپر ( شیشه ) که به عنوان ماتریس نیز مورد استفاده قرار می گیرد ثابت کرد و سپس با قرار دادن رنگ های گوناگون ، در چند مرحله روی همان زمینه قبلی ، کاغذ چاپ را به رنگ های مختلف آغشته کرد و همچون تکنیک لیتوگرافی اما بدون پرس تنها با ساییدن و مالیدن با دست ( فروتاژ ) آنها را چاپ کرد.
در چاپ مسطح ، برای استفاده از تکنیک و شیوه لیتوگرافی باید به نکات ذیل توجهی خاص نمود ، نکاتی که متعاقباً به تشریح آنها پرداخته می شود :

  • تهیه سنگ های آهکی و آماده سازی آنها برای اجرای شیوه لیتوگرافی
  • تراز نمودن سنگ به منظور به دست آوردن سطحی صاف ، قبل از استفاده
  • در صورتی که سنگ قیلاً مورد استفاده قرار گرفته باشد ، برداشتن طرح قبلی از روی آن و آماده سازی برای طرح جدید ضروری است.
  • به کارگیری مواد و محلول های اسیدی و غیر اسیدی نشان سینه فلزی در لیتوگرافی
  • نخستین مرحله آماده سازی سنگ با پودر در تالک و تیزاب کاری
  • دومین مرحله آماده سازی سنگ : شستن و خشک کردن ، قیرمالی و مرکب اندودی
  • طراحی با مدادهای مخصوص لیتوگرافی
  • به کار بردن لوی روی فلز و یل سنگ لیتوگرافی
  • ریختن و پاشیدن مرکب چاپ روی ماتریس با ابزارهای گوناگون
  • طراحی با مداد زغالی ، قلم فلزی ، مرکب چین و مرکب های دیگر
  • مزوتینت در لیتوگرافی با کاربرد ابزار خراش ( گراتور )
  • ویژگی های پرس لیتوگرافی در ساخت تابلو فلزی داخلی
  • مرکب زدن و غلتک کشیدن روی سنگ
  • کاغذهای انتقال طرح روی سنگ
  • کاغذهای مخصوص چا در لیتوگرافی و گرفتن تیراژ
  • منطبق کردن طرح با سنگ لیتوگرافی برای گرفتن تیراژ
  • تصحیح اشکالات چاپی و گرفتن نمونه های مقدماتی ( آزمایشی ) با توجه به عمل حذف و اضافه
  • استفاده از قفسه یا توری سیمی خشک کن برای کاغذهای نمونه گیری مرطوب شده
  • نگهداری و یا بایگانی کردنسنگ د قفسه های مخصوص

در اینجا برای روشن شدن نکات مطرح شده ، ضمن ارائه تصویر آثار چاپ دستی ، اشاره ای به کیفیت و کارایی نشان سینه فلزی آنها می شود .

بج سینه

تهیه سنگ آهکی برای چاپ سنگی ( لیتوگرافی )

همانگونه که اشاره شد ، زنفلدر ، مخترع چاپ سنگی بج سینه ، در سال 1772 و در پراگ پایتخت چکوسلواکی به دنیا آمد. پدرش از هنر پیشگان تئاتر مونیخ بود. او نیز به آلمان رفت و به نوشتن قسمت هایی از صحنه های تئاتر پرداخت و تحصیلاتش در زمینه حقوق را رها کرد و موفق به کشف چاپ سنگی ( ابزاری برای شکل دهی به لیتوگرافی نشان سینه فلزی ) شد .
در ادامه این راه ، به این نتیجه می رسد که با یک نوع مداد یا مرکب که متشکل از یک قسمت موم سفید ، چهار قسمت صابون مارسی ، سه قسمت صمغ لاک ، پنج قسمت از ماده ای به نام لارم ماستیک و شش قسمت از پیه گوسفند بود ، می تواند روی سنگ کالکو آرژیلوز که سطح آن صیقل یافته و دانه های ریز بسیار متراکم دارد طراحی کند و بلافاصله ، بار دیگر سنگ را با صمغ عربی که در آب حل شده است بپوشاند. او در آخرین مرحله از آزمایش هایش از فرمول زیر بهره گرفت : 4 قسمت اسید نیتریک ، 42 قسمت صمغ عربی ، 48 قسمت آب
این محلول اسیدی چربی های مداد لیتوگرافی را روی سطح سنگ ثابت می کند ، بنابراین سطوح که آهکی شده بود مرکب را به خود جذب نکرد.

تراز کردن و ساییدن سنگ

بعد از تهیه سنگ ، قبل از اینکه طرحی روی آن منتقل شود ، لازم است ضخامت سنگ در هر چهار طرف به وسیله گیره و یا دستگاه اندازه گیری شود. در هر چهار طرف سنگ ضخامت اندازه سنج اندازه گیری شود. در هر چهار طرف سنگ ضخامت و قطری یکسان در نشان فوری به خود گرفته است . سپس سطح سنگ با یک خط کش و یک قطعه کاغذ مورد آزمایش قرار می گیرد و از صاف بودن سطح آن نیز اطمینان حاصل می شود . بدین منظور ، خط کش را روی سنگ  می گذاریم و کاغذی را زیر آن قرار می دهیم و سپس سعی در بریدن کاغذ با عبور از کناره خط کش می کنیم. اگر کاغذ در زیر خط کش به حرکت درآید و پاره نشود ، علت آن چیزی جز ناصاف بودن سطح سنگ نیست. در این حالت ، آن قدر سطح سنگ را را می سابیم تا کاملاً صاف شود . با این وصف ، دوباره آزمایش فوق را تکرار می کنیم تا از صافی سطح اطمینان حاصل کنیم . بعد از آزمایش ذکر شده می توانیم طراحی خود را روی سنگ آماده شده به اجرا گذاریم.

آماده سازی سنگ برای طرح جدید

بی تردید سنگی اتیکت لباس فلزی که قبلاً از آن استفاده شده است ، به علت مواد به کار گرفته شده به و چه بسا سنگ ریزه و خاک و خاشاک ، آلوده شده است. برای زدودن این آلودگی ها باید از محلولی که شامل 5 قطره اسید کاربولیک و 30 سی سی ترابنتین است بهره گرفت و اگر همچنان آثاری از طرح قبلی نشان سینه فلزی روی آن باقی بماند ، می توان از صمغ عربی و سپس شستن آن با آب ولرم استفاده کرد . همچنین برای اطمینان حاصل کردن از اینکه اثری روی سنگ باقی نمانده است، باید پارچه را با تربانتین و مرکب سیاه آغشته کرد و پس از مرطوب کردن سنگ ، پارچه ای را روی آن کشید تا آن طرح کاملاً پاک شود . به هر تقدیر ، اگر اثری از طرح حروف و نوشته ها روی سنگ باقی مانده باشد ، سنگ مرکب را جذب می کند و به ناچار باید عمل ذکر شده را تکرار کرد. اگر هیچ گونه اثری از مرکب باقی نمانده باشد ، سنگ را برای اجرای مراحل بعدی می توان به کار گرفت.

Leave a comment

×

 

سلام!

چگونه می توانم به شما کمک کنم ؟

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟