بج سینه f[ sdki
بج سینه F[ SDKI یا همان بج پین ، یک نوع تابلوی کوچک است که به صورت معمول روی سینه یک شخص قرار میگیرد. بج سینهها برای تبلیغات و شناساندن شخص یا سازمان در محیطهایی همچون کنفرانسها، نمایشگاهها، رویدادهای ورزشی و جمعیتهای عمومی استفاده میشوند. این تابلوها معمولاً دارای طرح و لوگوی سازمان یا نام شخص هستند که برای جذب توجه و شناساندن سریع فرد استفاده میشوند.
بج سینه به انواع مختلفی مانند برنجی، فلزی، استیل و پلاستیکی وجود دارند و میتوان آنها را با روشهای مختلفی همچون لیزری، دستی و دیجیتالی ساخت. همچنین میتوان آنها را با کلیپس، پین، مغناطیس و یا کارابینر به لباس فرد یا کیف و کولهپشتی وصل کرد.
بج سینه به عنوان یک وسیله تبلیغاتی کارآمد، معمولا در رویدادها، کنفرانسها، نمایشگاهها و دیگر موقعیتهای تبلیغاتی مورد استفاده قرار میگیرد. بج سینهها به صورت دستی و یا به کمک دستگاههای خاص تولید میشوند. مواد اولیه بج سینه میتواند از فلز، برنج، استیل و غیره باشد و بر اساس سلیقه و نیاز مشتری میتواند طراحی و ساخت شود.
برای ساخت بج سینه، ابتدا باید طرح مورد نظر را طراحی کرد و سپس به کمک دستگاههای خاص، بج سینه از مواد اولیه برش داده میشود. در مرحله بعد، با استفاده از دستگاههای لیزر یا دستی، نام و لوگوی شرکت یا برند مورد نظر روی بج سینهها حک میشود. سپس بج سینهها به وسیله یک قطعه پلاستیکی یا فلزی به پوشش دو طرفه چسبنده چسبانده میشوند که به عنوان اتصال به لباس مورد استفاده قرار میگیرد.
در نهایت، بج سینههای تولید شده برای ارسال به مشتری، در بستهبندیهای مناسب قرار داده میشوند تا به طور ایمن و سالم به مقصد نهایی رسیده و به مشتری تحویل داده شوند.
از قالبی برای رنگ زرد و از قالبی دیگر برای بج سینه F[ SDKI بج فوری رنگ آبی و از قالب سوم برای قرمز بهره می گیرد و سرانجام گام های سفید را از کاغذ سفید برای چاپ به دست می آورد و با روی هم اندازی بعضی از رنگ ها ، فضای تصویری غنی تری را می سازد که شباهت زیادی به گام های رنگی در فضای نقاشی دارد و بدین ترتیب ، پرتره لویی پانزدهم ، پادشاه وقت فرانسه ، را به نمایش می گذارند و برای به دست آوردن سایه رنگ های تیره ، از قالب چهارم استفاده می کند و پرده رنگ های تیره و سیاه را به تصویر می افزاید. این حرکت ، هم زمان با به کارگیری شیوه آکوانتیت ، به صورت دقیق تری شکل می گیرد.
فرانسوا لوبلوند که هنرمندی بزرگ بود ، پس از سپری کردن جوانی و میانسالی خود در فرانسه و سپس در انگلستان ، در 1741 در گمنامی و سیه روزی فوت می کند. در پی نوآوری های او یک سرهنگ آلمانی به نام لودویگ فن سیگن که در آمستردام سکونت داشت موفق به ابداع کامل این شیوه می شود و اولین گراور خود را در 1642 عرضه می کند. پس از چندی ، در 1660 ، پرنس روبرشتکه برای مدتی در آمستردام اقامت می گزیند ، این شیوه را با خود به انگلستان می برد و سبب رونق آن می گردد . همچنین در 1676 ، آموزش بج سینه و بج سینه F[ SDKI پرتره شارل ششم توسط هنرمند هلندی ، ژان وان سومر ، با استفاده از شیوه مزوتینت ساخته می شود که نشان از اهمیت و گسترش این شیوه در هلند دارد .
از هنرمندان برجسته ایتالیایی که در قرن هجدهم شیوه اچینگ را رونق می بخشد می توان به آنتونیو کانال ، مشهور به کانالتو و ژان باپتیست تیپولو و یا ژان دومینک تیپولو و همچنین ژان باپتیست پیرانز اشاره کرد. قابل ذکر است که ژان دومینک 108 اثر از طراحی هی پدرش را با این شیوه حکاکی می کند و به چا می رساند. سپس 65 اثر از طراحی های خود را ارائه می دهد که 24 اثر آن متعلق به موضوع فرار به مصر است که به صورت واریاسیون از یک تیم ساخته و پرداخته است ، کاری که هیچ هنرمند دیگری به اندازه او یک موضوع واحد را در پرده های گوناگون ارائه نکرده است و بی تردید این مهم نشان از قدرت خلاقانه او دارد. در این مورد به نظر می رسد که وی و برادرش لورنتسو تپلو از آثار رامبراند و گراورهای هلندی الهام گرفته باشد.
از هنرمندان برجسته انگلیسی که توجه خاصی به شیوه مزوتینت داشته اند می توان به سر جاشوا رینولدز ، بارتولوزی ایتالیایی که در انگلستان سکونت دراز مدت داشته و ویلیام هوگارث و گیلری اشاره کرد.
در فرانسه ، از اواخر قرن هجدهم شیوه اچینگ کمتر مورد توجه و استفاده هنرمندان قرار می گیرد و روش مستقیم ( بورن ) که تا حدودی به فراموشی سپرده شده بود اهمیت گذشته خود را باز می یابد و سرانجام از نیمه دوم قرن نوزدهم ، آنان با به کار گیری شیوه بج سینه F[ SDKI بیورین جان تازه ای به این شیوه می بخشند و با این تکنیک آثار بسیاری را به وجود آوردند ، به ویژه از زمانی که استادی به نام والتز که از اعضای انستیوتو ( انجمن هنرمندان حکاکی فرانسوی ) بود و در مدرسه عالی ملی هنرهای زیبا تدریس می کرد، با رها کردن چوب و بهره گیری از پلاک فلزی ، همچنین با بهره مندی از رنگ سیاه برای القای تیرگی ها و رنگ سفید برای تداعی روشنایی ها ، به یک درام و گفتمان بین سیاه و سفید دست می یابد و با توجه به ریتم و حرکت ، آثار بسیاری را به وجود می آورد.
بعد از وی هنرمندی به نام هانری کوئل دوپن که یکی از برجسته ترین شاگردان برویس و نقاش چیره دست بود ، با به کار گیری پرده رنگ هایی که از هنر نقاشی آموخته بود و آمیزش آنها با شیوه اچینگ و گاه نیز با شیوه آکوانتیت و سرانجام آمیختن آنها با روش بیورین ، آثاری را به وجود می آورد که حامل تداخل آنها در یکدیگر و گویای استفاده از روش مستقیم و هم زمان غیر مستقیم است.
در اسپانیا شاهد شکل گیری آثار فرانسیسکو گویا و تفکرات نقادانه او هستیم ، به ویژه که او توجه خاصی به جریان های اجتماعی زمانه خود و فجایع جنگ داشته است. فرانسیسکو گویا در 1792 بیمار و سخت رنجور می شود ، به طوری که از ادامه کار باز می ماند و در 1794 رفته رفته به بهبود نسبی دست می یابد و بیشترین آثار چاپی خود را بعد از بیماری به وجود می آورد. گویا احتمالاً هشت مجموعه آثار بج سینه F[ SDKI از خود باقی گذاشته که بخش قابل توجهی از آنها مختص طراحی و نقاشی و شش بخش دیگر به مجموعه گراورهای وی تعلق دارد.
در مجموعه آثار حکاکی شده روی مس ، مجموعه کاپریس او که به بلهوس ها یا آثار خیالی هوس انگیز تعبیر شده ، اهمیت ویژه ای دارد، چرا که این مجموعه شامل حدود هشتاد اثر چاپی است که در بسیاری از آنها ، اوضاع اجتماعی وقت اسپانیا را به نقد کشیده و دستگاه قضایی آن سامان را به سخره گرفته است و در این باره به تفسیر بی عدالتی ، زور ، شکنجه و تحکم می پردازد. همچنین در 1810 اقدام به انتشار دیگر آثار چاپی و آموزش تولید بج سینه خود می کند که در آن به فجایع جنگ می پردازد که نشان دهنده حساسیت او به جریان های اجتماعی و دید گاههای سیاسی و جنگ و بلایای آن است . فرانسیسکو گویا در 1819 نیز مجموعه چاپ های خود را که با عنوان ضرب المثل ها شهره گردده منتشر می کند که بی تردید گویای همان نگرشی است که در بعضی از نقاش هایش مانند شارل و کارلوس چهارم ماه مه و یا ساتورنوس فرزندان خود را می درد .- که قسمتی از یک نقاشی دیواری انتقال یافته روی بوم است – دیده می شود و همواره نابسامانی های زندگی را به صورت طنز ارائه می کند . بخش قابل توجهی از آثار یاد شده را با شیوه اچینگ صرف به وجود آورد ، به خصوص زمانی که می خواسته از معنا و مفاهیم f[ sdki خطوط و تأثیرات روانی آنها بهره بگیرد و بخش دیگر را با در آمیختگی شیوه مذکور با شیوه آکوانتیت که برای اجرای سایه روشن های ظریف و گاه توری مانند و گاه عمیق به کار گرفته می شود ، ضمن استفاده از تأثیرات روانی خط ، روشنایی و تیرگی های ژرف را به نمایش گذارد.
ساخت بج سینه تبلیغاتی به شکل زیر انجام میشود:
-
- ابتدا باید یک قالب بج سینه F[ SDKI طراحی کنید و آن را در نرمافزارهای طراحی گرافیکی مانند Adobe Illustrator یا CorelDRAW ایجاد کنید.
- سپس قالب بج سینه را چاپ کنید و برش دهید. معمولاً از ورق PVC یا PETG برای ساخت قالب استفاده میشود.
- سپس، قالب بج سینه را با یک لایه از فیلم PVC (Polyvinyl chloride) که در رنگهای مختلف در دسترس است، پوشانید. این لایه از فیلم PVC به عنوان لایه محافظ بر روی بج سینه عمل میکند و به آن کمک میکند تا از خراشها، ضربهها و اشعههای UV حفاظت شود.
- سپس، پس از اعمال لایه فیلم PVC بر روی قالب بج سینه، لایه ای از چسب اپوکسی (Epoxy) روی آن اعمال میشود. این چسب باید برای حفظ کیفیت و زیبایی بج سینه، شفاف و بدون حباب باشد.
- بعد از اعمال چسب اپوکسی، باید بج سینه را در یک محیط مناسب برای خشک شدن قرار دهید. این محیط باید دارای دمای مناسب و رطوبت کم باشد.
- پس از خشک شدن کامل بج سینه، میتوانید اتصالات را به آن بچسبانید. این اتصالات شامل پین، قفل و یا گیره میتوانند باشند.
- در نهایت، بج سینه تبلیغاتی شما آماده استفاده است.